OEM Kilang Jenama Sendiri – FBIO


OEM JENAMA SENDIRI BINA PRODUK

Furley Bioextracts Sdn Bhd ialah pengeluar kosmetik, minuman kesihatan, makanan tambahan, alat perubatan dan ubat tradisional.

Suplemen Perubatan Tradisional, Adalah Pengeluar, Minuman Kesihatan, and Furley Bioextracts. Ini merupakan syarikat Malaysia, berpengalaman, bidang masing-masing. Formulasi Dan dihasilkan Boleh Berasaskan Bahan Semulajadi atau bioaktif baru berumur. The Dicipta Khas Untuk Kegunaan is in Asia.

Perkhidmatan Ditawarkan

oem-product-range

Rangkaian penuh produk makanan, kosmetik, suplemen, peranti perubatan & perubatan tradisional

oem-kilang-research

Kilang OEM kami menyediakan formulasi, sedia ada atau anda sendiri boleh menggunakan formulasi tersendiri.

oem-kilang-manufacture

Cipta produk kecantikan mampu milik anda sendiri dengan teknologi dan bahan-bahan terkini. Caj sampel yang boleh dikembalikan adalah terpakai RM100 – RM300 bergantung kepada ramuan.

oem-kilang-kkm-approved

Tingkatkan Kredibiliti Produk Anda Dengan GMP, HACCP, Sijil Eropah ISO22001:2018, Sijil Halal, untuk kosmetik, minuman, makanan tambahan, makanan dan ubat tradisional yang dikeluarkan oleh kami kilang oem.

oem factory

Kami adalah pengeluar kilang langsung, bukan ejen. Kami menjalankan penyelidikan & pembangunan ke atas produk, pengeluaran, pembungkusan yang ditawarkan di kilang kami sendiri dengan lebih 30+ tahun pengalaman.

oem-kilang-kkm

Kami memberi tumpuan kepada bahan-bahan yang digunakan, menghasilkan penyelesaian produk yang berkesan, boleh dipercayai, stabil dan disukai oleh pelanggan anda. Jaminan kami, selamat untuk kegunaan pelanggan anda dan lulus KKM.

furleylogo300
Work with Furley Bioextracts a BioNexus Company
Fulfilling Life Everyday with Biotechnology

Furley Bioextracts Sdn. Bhd. is a 100% Malaysia grown & owned manufacturing company with ISO22000, ISO13485, HACCP and GMP certification. Our staff has 50 years combined experience, Furleybio can make your ideas a reality. From idea to prototype to finished product, ready-made or customised formula and packaging sourcing, we will assist you every step of the way.
For more information, contact Furleybio via email, [email protected]Source link

en_USEnglish